Επιτυχής ολοκλήρωση κύκλου εκδηλώσεων «Νάϊος Basket-ικός Αύγουστος (NBA)» στη Δωδώνη

15 Αυγούστου 2021

vlcsnap 2021 08 11 10h47m31s117

Με εξαιρετική επιτυχία ολοκληρώθηκε την Παρασκευή 13 Αυγούστου ο κύκλος εκδηλώσεων «Νάϊος Basket-ικός Αύγουστος (NBA)» στο γήπεδο της Τ.Κ. Δωδώνης.

Η αγωνιστική δράση των εκατό και πλέον αθλητών, σε συνδυασμό με την αθρόα προσέλευση του κοινού από την ευρύτερη περιοχή της Δωδωναίας Κοιλάδας και από το λεκανοπέδιο Ιωαννίνων, μεταμόρφωσαν τον πανέμορφο αυτό χώρο σε ένα ιδανικό περιβάλλον όπου έλαβε χώρα μια αυθεντική αθλητική γιορτή.

Η πατροπαράδοτη φιλοξενία και η συντονισμένη εθελοντική προσφορά της Τοπικής Κοινωνίας παρείχαν όλες εκείνες τις απαραίτητες προϋποθέσεις για μια άρτια οργάνωση, θέτοντας τα κατάλληλα θεμέλια για τη θεσμοποίηση και καθιέρωση των σχετικών εκδηλώσεων σε ετήσια βάση.

vlcsnap 2021 08 14 19h11m01s728

Στο αγωνιστικό σκέλος, νικήτριες αναδείχτηκαν οι παρακάτω ομάδες (ανά ηλικιακή κατηγορία):

  • Παιδιά Δημοτικού: “Dream Team”
  • Παιδιά Γυμνασίου: “Μογγόλοι BC”
  • Παιδιά Λυκείου: “Wanna Bang”
  • Ενήλικες: “Όμιλος”

Την απονομή των μεταλλίων έκανε ο Δήμαρχος Δωδώνης, καθώς και άλλοι εκπρόσωποι της Δημοτικής Αρχής και λοιποί αθλητικοί παράγοντες.

Ιδιαίτερο χρώμα στην όλη διοργάνωση έδωσαν οι πολυάριθμοι λιλιπούτιοι φίλοι της καλαθοσφαίρισης, οι οποίοι στις εγκαταστάσεις mini-basket πήραν μαθήματα ουσιαστικής αθλητικής παιδείας, με την αρωγή εθελοντών καθηγητών φυσικής αγωγής και παιδαγωγών.

Στο πλαίσιο των παράλληλων εκδηλώσεων, παρουσιάστηκε επίσης στο ευρύ κοινό η αρχιτεκτονική προμελέτη του εμβληματικού έργου ανάπλασης του χώρου του γηπέδου της Τ.Κ. Δωδώνης. Η ενθουσιώδης υποδοχή εκ μέρους του πολυπληθούς ακροατηρίου της υποδειγματικής και πλήρως τεκμηριωμένης παρουσίασης, εδραίωσε την πεποίθηση στην Τοπική Κοινωνία ότι το αιτιολογημένο και συγκροτημένο αυτό αίτημά τους προς την πολιτική ηγεσία, βρίσκεται πολύ κοντά στο να πάρει «σάρκα και οστά».

Οι Αδελφότητες και οι Πολιτιστικοί Σύλλογοι της Δωδωναίας Κοιλάδας, οι οποίοι διοργάνωσαν τις εκδηλώσεις, αισθάνονται την ανάγκη να απευθύνουν τις θερμότατες ευχαριστίες τους σε όλους όσοι συμμετείχαν και αγκάλιασαν το αθλητικό αυτό δρώμενο, και ανανεώνουν το ραντεβού για την επόμενη χρονιά, όπου υπόσχονται ότι θα είναι έτοιμοι να παρουσιάσουν μια ανανεωμένη και βελτιωμένη εκδοχή του ήδη επιτυχημένου πρώτου εγχειρήματος.

Περισσότερες πληροφορίες, πολυμεσικό υλικό και συνεχής ροή ενημέρωσης περιέχονται στην ιστοσελίδα: https://www.nba-dodoni.gr/.

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ 7 teliko 20

Πρόσφατες Ανακοινώσεις

Αυλαία με τεράστια επιτυχία στο 3ο τουρνουά basket 3×3 στη Δωδώνη!

Ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία στη Δωδώνη (το τριήμερο 01-03 Αυγούστου 2023) το 3ο τουρνουά basket 3x3 Naius Basketball August 2023. Οι συμμετοχές των ομάδων και των αθλητών ξεπέρασαν κάθε προσδοκία και το αθλητικό επίπεδο ήταν εξαιρετικά υψηλό. Νικήτριες...

Διαβάστε Περισσότερα

Ξεκινά το 3ο τουρνουά Basket 3×3 στη Δωδώνη!

Με νέο ρεκόρ συμμετοχών ξεκινά το 3ο τουρνουά Basket 3x3 στη Δωδώνη (ιστότοπος: www.nba-dodoni.gr), το οποίο θα διεξαχθεί στις εγκαταστάσεις του γηπέδου της Τ.Κ. Δωδώνης στο διάστημα 01-03 Αυγούστου 2023. Η αθλητική δράση αρχίζει καθημερινά στις 20:30 και από αυτή τη...

Διαβάστε Περισσότερα

Ανακοίνωση Προγράμματος Αγώνων 01/02 Αυγούστου 2023

Στον παρακάτω σύνδεσμο μπορείτε να ενημερωθείτε για το Πρόγραμμα Αγώνων των δύο (2) πρώτων ημερών (01/02 – Αυγούστου 2023) του 3ου τουρνουά basket 3x3 στη Δωδώνη. Πρόγραμμα Αγώνων 01/02 Αυγούστου 2023 Για το Πρόγραμμα Αγώνων της τελικής φάσης (03 Αυγούστου 2023) θα...

Διαβάστε Περισσότερα

© 2024, Νάιος Basket-ικός Αύγουστος (NBA). Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Υλοποίηση Charalampos Mitrogeorgos.