Μαγικές στιγμές στο τουρνουά μπάσκετ της Δωδώνης

4 Αυγούστου 2022

Μαγικές στιγμές έζησαν στη Δωδώνη το τριήμερο 1-3 Αυγούστου 2022, όσοι συμμετείχαν ή παρακολούθησαν το τουρνουά basket 3×3 Naius Basketball August 2022, το οποίο διοργανώθηκε σε εθελοντική βάση από ανθρώπους και συλλόγους οι οποίοι αγαπούν τον αθλητισμό και τον τόπο τους, και τελούσε υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης (ΕΟΚ), της Περιφέρειας Ηπείρου και του Δήμου Δωδώνης.

Η μεγάλη προσέλευση αθλητών και ομάδων, σε συνδυασμό με την άψογη οργάνωση, προσέφεραν πλούσιο αθλητικό θέαμα σε ένα ιδανικό φυσικό περιβάλλον, δημιουργώντας μια μοναδική γιορτινή ατμόσφαιρα στον ιστορικό χώρο της Δωδωναίας Κοιλάδας.

dcim100mediadji 0296.jpg

Νικήτριες αναδείχθηκαν οι παρακάτω ομάδες (ανά ηλικιακή κατηγορία):

  • Under 15 Ανδρών: «Βουτυρομπεμπέδες»
  • Under 18 Ανδρών: «Detroit Pistons»
  • Under 18 Γυναικών: «Φιλική Συμμετοχή»
  • 18+ Ανδρών: «Havalakers»

Ιδιαίτερο συμβολισμό είχε και η παρουσία του Προέδρου της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης (ΕΟΚ) κ. Βαγγέλη Λιόλιου, ο οποίος εξέφρασε τον ενθουσιασμό του για την πρωτοβουλία και υλοποίηση της συγκεκριμένης δράσης μαζικού αθλητισμού. Ο κ. Πρόεδρος προανήγγειλε επίσης την πρόθεση της ΕΟΚ για την ένταξη της Δωδώνης σε ένα δίκτυο εκδηλώσεων σε πέντε αρχαιολογικούς χώρους πανελληνίως, όπου παγκόσμιας εμβέλειας προσωπικότητες θα προωθήσουν τις διαχρονικές αξίες του αθλητισμού και του πολιτισμού.

220801 dodoni 156

Επίσης, οι παριστάμενοι εκπρόσωποι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης (Δήμαρχος Δωδώνης κ. Χρήστος Ντακαλέτσης και Αντιπεριφερειάρχης Περιβάλλοντος, Ανάπτυξης και Εμπορίου κ. Βασίλης Γοργόλης), εξέφρασαν την αισιοδοξία τους ότι σύντομα θα υπάρξουν ευχάριστες εξελίξεις στο θέμα της χρηματοδότησης και υλοποίησης της πρότασης για το εμβληματικό έργο της ανάπλασης του γηπέδου της Τ.Κ. Δωδώνης και ανάδειξής του σε μια ιδανική κυψέλη πολιτισμού και αθλητισμού.

Στον ιστότοπο www.nba-dodoni.gr, θα αναρτάται σταδιακά όλο το διαθέσιμο οπτικο-ακουστικό υλικό, ώστε να σηματοδοτήσει την έναρξη της προετοιμασίας για το τουρνουά Naius Basketball August 2023. Ταυτόχρονα, ανανεώνεται η ανοιχτή πρόσκληση σε όλους τους φίλους της Δωδώνης και του αθλητισμού, για τη συμμετοχή τους στο συγκεκριμένο ετήσιο γεγονός με την ιδιότητα του αθλητή ή του εθελοντή.

Πρόσφατες Ανακοινώσεις

Ο Προέδρος της ΕΟΚ κ. Λιόλιος στο τουρνουά basket 3×3 στη Δωδώνη

Με τη συμμετοχή πολλών ομάδων σε όλες τις προβλεπόμενες ηλικιακές κατηγορίες, θα διεξαχθεί στο διάστημα 1-3 Αυγούστου 2022 το τουρνουά basket 3x3 στη Δωδώνη, το οποίο τελεί υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, της Περιφέρειας Ηπείρου και του Δήμου...

Διαβάστε Περισσότερα

Στην τελική ευθεία η προετοιμασία για το τουρνουά basket 3×3 στη Δωδώνη

Στην τελική ευθεία βρίσκεται η προετοιμασία για το τουρνουά basket 3x3 στη Δωδώνη Ιωαννίνων, το οποίο θα διεξαχθεί στο διάστημα 1-3 Αυγούστου 2022 (υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, της Περιφέρειας Ηπείρου και του Δήμου Δωδώνης) και αναμένεται...

Διαβάστε Περισσότερα

Επιτυχής ολοκλήρωση κύκλου εκδηλώσεων «Νάϊος Basket-ικός Αύγουστος (NBA)» στη Δωδώνη

Με εξαιρετική επιτυχία ολοκληρώθηκε την Παρασκευή 13 Αυγούστου ο κύκλος εκδηλώσεων «Νάϊος Basket-ικός Αύγουστος (NBA)» στο γήπεδο της Τ.Κ. Δωδώνης. Η αγωνιστική δράση των εκατό και πλέον αθλητών, σε συνδυασμό με την αθρόα προσέλευση του κοινού από την ευρύτερη περιοχή...

Διαβάστε Περισσότερα

© 2023, Νάιος Basket-ικός Αύγουστος (NBA). Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Υλοποίηση Charalampos Mitrogeorgos.